Εdιτοrial#10

Standard

Γειά σας και χαρά σας αγαπημένοι και αγαπημένες μου!!! Άργησα πάλι να γράψω το άρθρο καλωσορίσματος του μήνα!!!Έχουμε μπεί, εδώ και μέρες, στο Φεβρουάριο σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τις τελευταίες Απόκριες και γενικά βρισκόμαστε, εμείς τουλάχιστον, σε μια γιορτινή και ευχαριστη ατμόσφαιρα! Εμένα πάντα μου άρεσαν οι απόκριες!!! Όλα αυτά που κουβαλάνε! Μάσκες, καπέλα, μεταμφιέσεις.. Όλα!!!Κάθε φορά που έρχεται η συγκεκριμένη γιορτή, ονειρεύομαι, όταν μεγαλώσω, να φτιάξω ένα βεστιάριο!!! Μετά το ξεχνάω λίγο, αλλά κατά καιρούς μου έρχεται η ιδέα….Φαντάσου, λέω, να έρχονται και να σου ζητάνε στολές, καπέλα, μάσκες, να φτιάχνεις και καμιά στολή ή καμιά μάσκα, να ντύνεις τον κόσμο αποκριάτικα … έτσι… Άκου όνειρα τώρα που κάνω… Άκου κουβέντες που λέω στον εαυτό μου….Όχι με λεφτά… Έτσι… Ωραία θα ήταν να είχα .. να έφτιαχνα ένα βεστιάριο.. Να έτρεχε και η Μυρτώ μου στους διαδρόμους να ντυνότανε με διάφορα λούσα και να μου ερχότανε… κάπως… και να μου έλεγε: Κοίτα μαμά!!! Όνειρα τώρα… κάθε δευτερόλεπτο και από ένα… Αλλά το βεστιάριο…ωραίο όνειρο..χρωματιστό!!! Να μπορούσα στα σύννεφα… ναχα εγώ βεστιάριο…

Εν πάση περιπτώσει, αφού τώρα δεν το έχω, βολεύομαι με διάφορα καπέλα και υφάσματα..Εντάξει, εντάξει το παραδέχομαι στη Μυρτώ δεν έφτιαξα τίποτα, της αγόρασα στολή. Βέβαια η προγιαγιά της της έπλεξε και στολή μελισσάκι!!! Δείτε και μου λέτε!

Τί πλάκα που έχουν τα μωρά, που παίρνουν ένα παράξενο ύφος με το φλάς της μηχανής!!!

Η γιαγιά μου, η οποία κατέχει την τέχνη του πλεξίματος, σε γενικό πλάνο,βελονάκι , χοντρες βελόνες και τα τοιαύτα… Εμπνεύστηκε από διαφημιστικό σποτάκι του μέγκα και έπλεξε στην κόρη μου στολή μελισσάκι!!


Ελπίζω του χρόνου να σκαρφιστούμε κάτι και εμείς , οι γονείς, για να ντύσουμε το κοριτσάκι μας.

Σε λίγες μέρες , την Καθαρή Δευτέρα συγκεκριμένα, γιορτάζω…δηλαδή οι χαρταετοι γιορτάζουν.. Θα τρέξουμε λοιπόν  οικογενειακώς στας εξοχάς  από όπου θα γίνει και το σχετικό ρεπορτάζ….

Μέχρι τότε…καλά να περάσετε.. να χορέψετε, να διασκεδάσετε και να μην καταπιέζεστε!!!


Ένα σχόλιο »

  1. Να επιτέλους η Μυρτούλα-Κοκκινοσκουφίτσα και η Μυρτούλα- Μελισσάκι, αχ αυτά τα κόκκινα μαγουλάκια , δεν θα τα τσιμπήσω, μη και τα κοκκινίσω παραπάνω…μπράβο στην γιαγιά…ξέρω, ξέρω….Να περάσετε υπέροχα! ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

    Μου αρέσει!

  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ, εκ μέρους της γιαγιάς, αγαπημένη μας μάγισσα!!!!ΦΑΣΜΑ,ΦΑΣΜΑ!!!Είναι οι γιαγιάδες όμως καταπληκτικές και πολύ ευρηματικές!!!
    Να περάσετε και εσείς πολύ όμορφα!!!!

    Μου αρέσει!

  3. Τέλει α η μικρή! Τα κόκκινα νομίζω πως της πάνε καλύτερα…
    Το γεγονός όμως οτι η γιαγιά έκατσε κι έπλεξε τέτοια απίθανη στολή σβήνει όλα τα άλλα…
    Για να μην σπαζοκεφαλιάζεις όμως του χρόνου πάρε κόκκινο νήμα και πες -διακριτικά πάντα- στη γιαγιά να της φτιάξει κάτι σε κοκκινούλι…χιχι!
    Καλά Κούλουμα! Φιλάκια!

    Μου αρέσει!

  4. Τρελλάθηκα με το μελισσάκι!!! Πωπω τι καταπληκτική στολή και η Μυρτούλα σου είναι μια κουκλίτσα κοπελίτσα, φουσκομαγουλιτσα!!!! Μπράβο στην προγιαγιά σου…..

    Καλή σαρακοστή, χρόνια σας πολλά, εύχομαι να πετάξει ψηλα ψηλά ο χαρταετός σας!! 🙂

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε