Το αλφαβητάρι της Ανακύκλωσης

Standard

Το αλφαβητάρι της ανακύκλωσης είναι μια δραστηριότητα που αφορά στο επιστημονικό πεδίο της γλώσσας. Μπορείτε να το πάρετε σαν παράδειγμα προκειμένου να φτιάξετε, αν θέλετε, κι εσείς ένα αντίστοιχο για το θέμα της ανακύκλωσης.

Είναι λιγάκι πρόχειρα φτιαγμένο με κολλάζ και μερικά δικά μου σκίτσα. Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να φτιάξετε ένα καλύτερο. Απλά το παραθέτω εδώ σαν ιδέα περισσότερο.

Ελπίζω να μου συγχωρήσετε κάποια «κοψίματα» από το αλφαβητάρι της ανακύκλωσης. Δυστυχώς ο σαρωτής για ακόμη μία φορά δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Μου φαίνεται θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα και με αυτόν. Δύσκολα να βρείς αξιόπιστο μηχάνημα…

Τέλοσπάντων πήρατε μία ιδέα..Καταλάβατε, πιστεύω, τί ήθελα να πω..

Εύχομαι να σας φανεί χρήσιμο.

2 responses »

  1. συγχαρητήρια για την αξιολογότατη προσπάθεια φέτος μετά από 4 χρόνια σε γραφείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επέστρεψα στο σχολείο και αισθανόμουν πελαγωμένη με βοήθησες όμως απίστευτα! μια μικρή απορία έχω γιατί δεν ανοίγουν τώρα τελευταία γρήγορα τα πατρόν οι εικόνες τα σκίτσα κτλ στις διάφορες δημοσιεύσεις σου

    Μου αρέσει!

    • Κυριακή καλωσόρισες και ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!!!!Στους χαρταετούς, όπως και στα άλλα ιστολόγια προσχολικής εκπαίδευσης μοιραζόμαστε τις ιδέες μας και επικοινωνούμε!!!!Τώρα για τα πατρον, ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί δεν ανοίγουν..Καμιά φορά ουτε στον δικό μου υπολογιστή ανοίγουν και φταίει η σύνδεση…για να δούμε!!!!!Από μένα Καλό Πάσχα!!!!!!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s