Editorial#27

Standard

Την Τετάρτη που μας πέρασε, στις 15 του μηνός, Οι Χαρταετοί έκλεισαν ένα χρόνο λειτουργίας. Μέσα σε αυτό το χρόνο στοιβάζονται μνήμες από τη βρεφική ηλικία της κόρης μου.

Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε από την ανάγκη μου να συνεχίσω να δουλεύω, παρόλη την άδεια ανατροφής. Έπρεπε να έχω μία σύνδεση με την επαγγελματική μου ιδιότητα, να κρατάω για τον εαυτό μου το ενδιαφέρον ζεστό και να μην αποκόβομαι ολοκληρωτικά. Έπεσα με τα μούτρα, μου άρεσε η ιδέα και συνεχίζει να μου αρέσει, ακόμη και τώρα που η άδεια τελείωσε και τα κεφάλια μέσα, που λένε. Αυτή η προσπάθεια λοιπόν να εισάγω σε αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό ή μπλογκ ή σελίδα, τις δραστηριότητες και τις σκέψεις μου, τόσο οσον αφορά στο επαγγελματικό περιβάλλον , όσο και στο στενό οικογενειακό, συνεχίστηκε, χάρη στη βοήθεια όλων των φίλων του μπλογκ. Άιναφετς, Μαριλία, Άντρια, Αστροπελέκι,Αριάδνη, Ποτ πουρί, Μάρη, πρόβατο και σαλιγκάρι με κασκόλ,Γιουκαλίλι και σε όλους όσους σχολίασαν ή επισκέφτηκαν το ηλεκτρονικό μου σπίτι, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Νονός των Χαρταετών υπήρξε ο Βαλάντης ή Electric looser, τον οποιο θα βρείτε στα αγαπημένα μπλογκ. Μπαμπάς της Μυρτώς και σύντροφος επί δεκαετία σχεδόν.Τον ευχαριστώ για τη βοήθεια, σε μερικές σαρώσεις και στη στήριξη γενικώς.Οι χαρταετοί είναι τρεις. Η Βάλια, Ο Βαλαντης και η Μυρτώ. Για λογαριασμό τους Η Βάλια ανάρτησε μέχρι στιγμής 243 άρθρα και θα συνεχίσει…

Έχω κάνει κάποια λάθη με τις κατηγορίες. Έχω βάλει πολλές και δεν μπορώ πάντα να αντεπεξέρχομαι σε όλες. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις πεσμένες κατηγορίες με περισσότερα άρθρα την άλλη Παρασκευή.. Ως τότε Κυρίες και Κύριοι, Καληνύχτα, χρόνια μας πολλά και…

Ένα σχόλιο »

  1. Χρόνια πολλά στην πιο γλυκιά, ζεστή και δημιουργική οικογένεια των Χαρταετών….εύχομαι η χαρά να συντροφεύει την ζωή και τα blogs σας!!! 🙂
    ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

    Μου αρέσει!

    • Ευχαριστώ Καλή Μας Μάγισσα για τις θερμές ευχές!!!Με όπλο τη χαρά συνεχίζουμε σύσσωμοι, ο καθένας τη δουλειά του!!!Φιλάκια Πολλά και αληθινά!!!
      ΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

  2. Χρόνια πολλά κι από εμένα!
    Πολύ ωραίο το blog σας. Μου αρέσει πάααρα πολύ η μουσική επένδυση…….
    Με ζαλίζει όμως λίγο το background της μικρής……Ειδικά με τα φούξια γράμματα οφείλω να ομολογήσω οτι κατέβαλα ιδιαίτερη προσπάθεια να τα διαβάσω.
    Καλή σχολική χρονιά, και καλό κουράγιο…..

    Μου αρέσει!

  3. Σας ευχαριστώ για τις ευχές , αλλά και για τις παρατηρήσεις σας. Το χρώμα στα γράμματα έχετε δίκιο, είναι λίγο έντονο, υπάρχει πιθανότητα να το αλλάξω. Τώρα, όσον αφορά στη φωτογραφία της κόρης μου..Καταλαβαίνω το γεγονός ότι σας ζαλίζει, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν.
    Πάντως σας ευχαριστώ!!!
    Καλή Χρονιά και σε σας, καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!!

    Μου αρέσει!

  4. Χρόνια πολλά και από μένα λοιπόν, να τα χιλιάσετε και να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι! Να μας δίνεις πάντα τόσο όμορφες ιδέες και γενικότερα, να μας κάνεις παρέα τα βαρετά απογεύματα!
    Πολλά πολλά φιλιά!!!

    Μου αρέσει!

    • Ευχαριστούμε Ελίτσα να είσαι πάντα καλά!Χάρηκα πολύ τις πανέμορφες εικόνες στο Γιουκαλίλι. και, αυτή η ποιητική διάθεση με συγκίνησε, θα στα πώ από κοντά στη μπλογκογειτονιά σου!!!
      ΥΓ:Ευχαριστώ πολύ που προσυπογράφεις στο «μερικά πράγματα δεν αλλάζουν».
      Τη μικρή Μυρτώ ιδρώσαμε για να τη φέρουμε στον κόσμο (μάταιο ξεμάταιο δεν έχει σημασία). Πως να την αλλάξω, αφου ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος σε εκείνη;;

      Μου αρέσει!

  5. Ειλικρινά συγνώμη αν παρεξηγήθηκα……Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα να βγάλεις τη φωτογραφία της μικρής σου απ’ το blog……Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σου γράψω αν τα κίνητρά μου ήταν διαφορετικά απ’ την αγάπη μου για τα παιδιά. Απλώς υπάρχουν σημεία που είναι δυσανάγνωστα και ακριβώς επειδή βρίσκω τη δουλειά σας πολύ ενδιαφέρουσα, γι’ αυτό και το ανέφερα…..Ξέρω οτι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει, και οτι έκανα άσχημη αρχή, ζητώ και πάλι συγνώμη παρολαυτα….

    Μου αρέσει!

  6. Καλά χαλαρώστε τώρα εντάξει δε θα το κάνουμε και θέμα. Όλα δεκτά από μένα, κανένα συγγνώμη μη ζητάτε. Είδατε κάτι και το είπατε. Είδα κι εγώ το σχόλιο σας και απάντησα. Όμορφα και ωραία.
    Αφού δεν μπορείτε να διαβάσετε πως να το κάνουμε;;
    Απο την άλλη εγώ δε βγάζω τη φωτο της Μυρτώς, επίσης πως να το κάνουμε. Σιγά μην κάτσουμε να τσακωθούμε κιόλας.
    Καληνύχτα και να λέτε πάντα τη γνώμη σας, χωρίς να ζητάτε συγγνώμη. Γι αυτό είναι οι γνώμες για να τις λέμε.

    Μου αρέσει!

  7. Χρόνια πολλά στους υπέροχους χαρταετούς!!! Μαζί θα πετάμε στα ουράνια και θα βλέπουμε από απόσταση όσα μας στεναχωρούν και θα τα κάνουμε να φαίνονται μικρά και ασήμαντα! 🙂

    Υ.Γ H μικρή Μυρτώ είναι το ομορφότερο φόντο του κόσμου . –

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε