Καλοκαιρινά 2

Standard

κάναμε κι εμείς τα ψαράκια που προτείνει το αστροπελέκι

Επίσης έφτιαξα προσκλήσεις για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στη γιορτή, εύκολες και ταπεινές..Για το πατρόν επιφυλάσσομαι, γιατί το ξέχασα στη δουλειά

Επιπλέον, για τα παιδιά της τάξης έφτιαξα τις προσκλήσεις που προτείνει η συνάδελφος Σοφία στο υπέροχο ιστολόγιό της κindergarτenideas, πλοηγηθείτε και θα θαυμάσετε πανέμορφες δουλειές


Advertisements

10 responses

  • Αναστασία μου, πάνω απ’όλα ευχαριστούμε το αστροπελέκι για την ιδέα και τις συναδέλφους στο 5ο νηπιαγωγείο Πύργου!!!¨οταν μοιραζόμαστε είναι πιο καλά!!!!!!Φιλάκια!!!!

   Μου αρέσει!

  • newageμανούλα, μη φανταστείς, ότι κι εμείς είμαστε τίποτα επαγελματίες, αλλά μοιραζόμαστε τις ιδέες κι έτσι εξελισσόμαστε!!!!!!!Φιλιά στα παιδιά!!!Καλές κατασκευές!!!!!

   Μου αρέσει!

  • Όλγα μπήκα και είδα και το:Ακόμα ένα παιδί».Εύγε είναι υπέροχο με πολλές λεπτομέρειες και βήματα για το σχέδιο εργασίας. Μου άρεσε πολύ!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ για την καταχώρηση θα καταχωρήσω και εγώ αμέσως τώρα το δικό σου!!!!Να είσαι καλά!!!!!!!

   Μου αρέσει!

 1. όλα τέλεια…εγω που ακόμα δεν τελειωνω άμεσα..θα κάνω οτι μπορω απο Δευτερα! τα παιδακια φοβερα!! ( οπως και η κυριαααα!!!)

  Φιλια!

  Μου αρέσει!