Editorial#28

Standard

Και ο χρόνος ποτέ δεν είναι αρκετός….

Μετά από μια όμορφη γιορτή στο σχολείο…

Ακολούθησαν βόλτες στην Αθήνα με συγκινητικές στιγμές και πολλές επισκέψεις…

Έπειτα η επιστροφή στον Πύργο και οι προετοιμασίες για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιον-Φέτος η Μυρτώ άλλαξε χρόνο με το φίλο της το Βασίλη και τη φίλη της Ισαβέλλα.

Μετά την αλλαγή του χρόνου, είχαμε το παρτι γενεθλίων..

ύστερα εκδρομή στη Φολλόη-αγαπημένος προορισμός εδώ στην Ηλεία..

Κόψαμε πίτες ψημένες, πίτες άψητες αλλά πολύ νόστιμες, φάγαμε… και σήμερα καταλήξαμε στον αγαπημένο μας προορισμό ..τη θάλασσα.

Μετά από όλα αυτά είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο…

Αλλά από αύριο ξεκινούν τα σχολεία και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να έχετε όλoι..

Κι αν ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός δεν πειράζει..Αρκεί που τον γεμίζουμε και δεν παέι χαμένος!!!!!!!!!!!


Ένα σχόλιο »

  1. Καταπληκτική δουλειά! Και δεν μιλάω μόνο για το site αυτό. Αν τα μισά από αυτά που μας περιγράφεις στο site τα κάνεις στο τμήμα σου τί άλλο θέλουν οι μαθητές σου αλλά και οι γονείς τους! Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από συτά που κάνουν η κόρη μου στα προνήπια! Οι δασκάλες δεν έχουν καθόλου όρεξη και ενθουσιασμό. Πως να έχουν τα παιδιά? Ο κλήρος πέφτη στην γεναία μαμά (εμένα) που κάνω με της κόρη μου ό, τι δεν κάνει στο σχολείο!

    Μου αρέσει!

    • Να είσαι καλά ευχαριστώ πολύ!!!Καταρχήν να έχεις μια υπέροχη χρονιά!!!!!!!!!Να σου ζήσει η κορούλα, έχω κι εγώ μια κόρη δύο χρόνων. Οι δραστηριότητες που παρουσιάζονται σε αυτό το ιστολόγιο, αλλά και στα άλλα, των εξαιρετικών συναδέλφων, είναι σχεδιασμένες από πριν με παιδαγωγικούς στόχους που αφορούν παιδιά ηλικίας 4-6 ετών!Για τα προνήπια, κάποιες από αυτές προσαρμόζονται, ανάλογα με τις δυαντότητες τους. Τώρα εγώ πιστεύω ότι όλοι οι συνάδελφοι κάνουν αυτό που μπορούν τη δεδομένη στιγμή και με τα υλικά που έχουν. Αν, παραδείγματος χάριν, τα παιδιά είναι πολλά,τότε μειώνονται χρονικά κάποιες δραστηριότητες και μπαίνουν στο πρόγραμμα κάποιες άλλες που θεωρούνται απαραίτητες από τη νηπιαγωγό.
      Για να είμαι πιο σαφής: Αν πολλά παιδιά δεν έχουν μάθει σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού-πως να πλένουν τα χέρια τους, δε θα επικεντρωθούμε σε δραστηριότητες απαιτητικές, αλλά θα περιοριστούμε για κάποιο χρονικό διάστημα στην αγωγή ατομικής υγιεινής. Σε ένα νηπιαγωγείο είναι πολλά τα ερεθίσματα, η αλληλεπίδραση και οι δραστηριότητες που πραγματικά πιστεύω ότι η κορούλα σου θα το ευχαριστιέται, παρόλες τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις σου!!!Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!!!Χαίρομαι που παρακολουθείς τα ιστολόγια των συναδέλφων και το δικό μου φυσικά και εύχομαι να περνάτε καλά και δημιουργικά με την κορούλα!!!!!!Φιλιά Πολλά!!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε