Κοριτσάκια για μέρες της εβδομάδας

Standard

Υλικά που θα χρειαστείτε:

–Διάφορα χαρτόνια πουά και ριγέ, ρόζ και κίτρινο για να γράψετε τμέσα τις μέρες.

–μαύρο μαρκαδοράκι, κόκκινη ξυλομπογια για τις λεπτομέρειες των προσώπων

–κόλλα χρυσόσκονη

–διακορευτής σε σήμα αστεράκι

Μεταφέρετε το πατρόν, που θα βρείτε παρακάτω στα χαρτόνια, σχεδιάζετε και κόβετε τα κομμάτια. Αφού κολλήσετε τα κομμάτια, τονίζετε τις λεπτομέρειες με το μαρκαδόρο, την ξυλομπογια (στα μάγουλα) και το γκλίτερ γκλου.

Γράφετε τις μέρες σε μικρές ετικέτες που θα φτιάξετε από ροζ και κίτρινο χαρτόνι. Τις κολλάτε και βάζετε δίπλα το αστεράκι από το διακορρευτή. Καλή Επιτυχία!!!


Ένα σχόλιο »

  1. Καλημέρα γλυκιά μου Βάλια! Έφτιαξα το Αριθμοσκουλήκι και με ενθουσίασε! Έκανα κάποιες τροποποιήσεις μόνο, ένωσα με διπλόκαρφα για να μπορώ να το μαζεύω-μεταφέρω πιο εύκολα και στο κεφαλάκι του στη θέση της μυτούλας έφτιαξα το μηδέν. Σ`ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Από σήμερα θα ξεκινήσω τις μέρες της εβδομάδας που είναι επίσης εξαιρετικές!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    Μου αρέσει!

    • Καλησπέρα Άντρια!!!Τί κάνεις;;Τοποθετήθηκες;;Εύχομαι, προκαταβολικά, να πάνε όλα καλά!!!Αυτό το αριθμοσκουλήκι επιδέχεται πολλές τροποποιήσεις στην κατασκευή. Κι εγώ το είχα δει από άλλη συνάδελφο, αλλά δεν το έκανα το ίδιο. Αναλόγως τη γωνιά και την ιδέα που έχεις για να τη φτιάξεις. Οι μέρες της εβδομάδας, από την άλλη, είναι εύκολες και από ότι βλέπω με τα παιδιά είναι, ιδιαιτέρως χρήσιμες και αποτελεσματικές, φιλάκια Πολλά!!!

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε